اقدام پژوهی دبیرورزش چگونه توانستم تناسب اندام وبهبود ساختارقامتی راباانجام فعالیت ورزشی روزانه وتغذیه مناسب برای دانش آموزم پگاه به ارمغان بیاورم ؟در قالب ورد وقابل ویرایش در28 صفحه بهترین نمونه درفضای مجازی
چکیده
مهمترین دلیلی که این کارشناسان برای این موضوع میآورند. با توجه به این که چاقی در این سنین زمینه ساز چاقی در بزرگسالی و عوارض مربوط به آن است و اهمیت این موضوع در این سالها تحقیقات زیادی در این مورد انجام شده است. چاقی مفرط در بین دانش آموزان دبستانی و راهنمایی شیوع یافته است.
استفاده از فست فودها و غذاهای آماده و عدم تحرک کودکان و نوجوانان موجب شیوع چاقی مفرط در بین آنها شده است.متاسفانه خانواده ها به جای اینکه مواد خوراکی و غذای سالم برای میان وعده مدرسه فرزند خود آماده کنند ترجیح می دهند غذاهای آماده و فست فودی به فرزندان خود بدهند در حالی که این نوع تغذیه ها موجب چاقی بیش از حد آنها در سنین پایین می شود.
همانطور که می دانیم موضوع تربیت بدنی در مدارس از این جهت مدتی است بیش از پیش مورد توجه قرار گرفته که مشخص شده چاقی و ناهنجاری های اسکلتی و قامتی خطرات رو به گسترشی برای دانش آموزان است و هر روز بیش از پیش آنها را تهدید می کند. به طورکلی همه آمارها حاکی از چاق شدن دانش آموزان است و نتیجه تحقیقات متعدد هم نشان داده که دانش آموزان زیادی دچار مشکلات ناهنجاری های اسکلتی هستند. به عنوان مثال براساس تحقیقی که در ۲۰ استان انجام شده، مشخص شده به طور میانگین ۶۴ درصد دانش آموزان دچار مشکل ساختاری قامتی و چاقی هستند.
مقدمه
بر اساس آمار وزارت آموزش و پرورش، 85 درصد از بوفه های مدارس کشور اصلاح تغذیه ای شده اند به گونه ای که در گذشته شاهد فروش تغذیه های ناسالم بودیم، اما خوشبختانه هم اکنون شاهد عرضه اغذیه های سالم در سطح بوفه های سطح مدارس هستیم.ولی باز هم می بایست توجه بیشتری به این قضیه بشود.
زیرا در آینده مشکلات زیادی برای حوزه بهداشت و درمان ایجاد خواهد کرد بنا بر این باید در پیشگیری از شیوع بیماری های غیرواگیر ناشی از چاقی و اضافه وزن در دانش آموزان اقدام کنیم.
به همین منظور حدود 3 ماه پیش تفاهم نامه ای با وزارت آموزش و پرورش در راستای حفظ و ارتقای سلامت دانش آموزان و توانمندسازی آنها و خانواده های آنها به امضاء رسیدکه تسهيل دسترسي دانش آموزان به وعده هاي غذايي سالم با نظارت بر پايگاه هاي تغذيه سالم مدارس و استانداردسازی و نظارت بر پایگاه های تغذیه سالم مدارس و تسهيل مشاوره تغذيه اي و اجراي برنامه مكمل ياري آهن و ويتامين D یکی از مفاد تفاهم نامه وزارت بهداشت و وزارت آموزش و پرورش است.
: با توجه به اینکه پیشگیری مقدم بر درمان است، هم اکنون شاهد اختصاص حداکثر بودجه های سلامت کشور به بخش بهداشت نسبت به سال های قبل هستیم.وبا اشاره به رشد روز افزون کم تحرکی و چاقی دربین دانش آموزان از معلمان ورزش خواست برای ارتقای سطح سلامت دانش آموزان تلاش کنند.
دبیران تربیت بدنی مانند خود من تغذیه نامناسب و رشد روزافزون بازیهای رایانه ای را از عوامل کم تحرکی دانش اموزان دانست و بعضا رقابت های تحصیلی دانش آموزان ، خانواده ها ومدارس نیز، دانش آموزان را بیشتر مشغول درس نموده و از تحرک آنان کاسته است....
«منابع و مآخذ»
1 - مهريار، امير هوشنگ و يوسفي، فريده،(1369)، تشخيص و درمان بيماريهاي رواني در كودكان ، شيراز: انتشارات علامه طباطبايي.
2 – اف. فيت، هاليس (1369)، تربيت بدني و باز پروري براي رشد، سازگاري و بهبود معلولان ، ترجمهي تقي منشي طوسي، مشهد: انتشارات آستان قدس رضوي.
3 – دلاكاتو، كارل، تشخيص و درمان دشواري هاي گفتار و خواندن، ترجمهي نيمتاج زرين قلم، چاپخانهي دفتر نشر فرهنگ اسلامي – چاپ اول ، 1371.
4 – ملكي (قاسم) حسن (1382)، مباني و اصول تربيت، زنجان، انتشارات نيكان كتاب.
5 – رحيمي ارسنجاني، اسكندر ، (1380)، تربيت بدني در مدارش، شيراز : انتشارات دانشگاه شيراز.
اقدام پژوهی دبیرورزش چگونه توانستم تناسب اندام وبهبود ساختارقامتی راباانجام فعالیت ورزشی روزانه وتغذیه مناسب برای دانش آموزم پگاه به ارمغان بیاورم ؟در قالب ورد وقابل ویرایش در28 صفحه بهترین نمونه درفضای مجازی دراین قسمت خریدو دانلودکنید.