اقدام پژوهی معلم پایه چهارم ابتدایی چگونه توانستم مشکلات یادگیری دانش آموز دیرآموزم الهام را در پایه چهارم در درس ریاضی برطرف نمایم؟در قالب ورد و قابل ویرایش در 31صفحه بهترین نمونه در فضای مجازی
بیان مسأله
اصطلاح اختلال ریاضی در مورد دانش آموزانی بکار می رود که علیرغم داشتن هوش طبیعی،و سلامتی کامل در بینایی و شنوایی،در انجام مهارتهای محاسباتی ضعیف هستند. در این گروه کودکان نقص جدی در یادگیری مهارت های ریاضی از شناخت اعداد گرفته تا عملیات ریاضی و مسائل مربوط به ادراک فضایی و حل مسئله وجود دارد . معمولا این مشکل به حدی است که در تحصیل و زندگی روز مره مرتبط با مهارت های ریاضی ایجاد اختلال کرده است .در حدود 6 درصد کودکان در سنین مدرسه دچار اختلال ریاضی هستند.نیمکره راست مغز: قدرت حل معما ، خلاقیت و کشف کردن ،جهت یابی دارد.حس لامسه و درک اشیا سه بعدی به این قسمت مربوط است. این نیمکره به فرآیندهای ادارکی، تصور، تجسم، خیال پردازی، شناخت رنگ و موسیقی و هنر، می پردازد و کل نگر است. نیمکره راست ابتداء کل را می بینید و بعد اجزا آنرا تشخیص می دهد سمت راست مغز اساس خلاقیت را تشکیل می دهد. اکثر سیاستمداران و هنرمندان راست مغزهستنند.
نیمکره چپ مغز قدرت درک ریاضیات و فلسفه،نظم و طبقه بندی و پردازش اطلاعات را دارد. با جزئیات سرو کار دارد. مرکز به یاد سپردن کلمات و اعداد است. این بخش از مغز ریاضی دانان و فلاسفه و زبان شناسان، فعالتر و بر نیمکره راست ، غالب است. این نیمکره به فعالیتهایی همچون ریاضیات، زبان و منطق، حافظه، طبقه بندی ها تحلیل و …اختصاص دارد. و به جزئیات امور توجه دارد .نیمکره چپ مغز ، ابتدا اجزا را دیده و سپس آنها را ترکیب نموده و کل را می سازد .نیمکره چپ مغز، مربوط به هوش است.اکثر حسابداران، وکلا و طراحان بیشتر از سمت چپ مغز خود استفاده میکنند . برتری یک نیمکره از مغز بر دیگری به معنی عدم استفاده ازنیمکره دیگر نیست، و هر دو نیمکره با هم ارتباط دارند، و در مجموع فعالیت دو نیمه مغز با هم ٬ شخصیت فرد را می سازند.
توصیف وضع موجود
اینجانب ........... آموزگار پایه چهارم ابتدایی مدت ......... سال است که در آموزش و پرورش در حال خدمت می باشم و هم اکنون در آموزشگاه ....... در حال تدریس به دانش آموزان هستم. در بین دانش آموزانم فردی به نام الهام وجود داشت که علاقه زیادی به درس ریاضی نداشت و همواره سطح کیفی و علمی وی در این درس ضعیف بود و همواره از این درس گریزان بود. به همین دلیل بنده تصمیم گرفتم او را به این درس علاقه مند نموده و راهکار های مختلفی را برای ایجاد انگیزه و علاقه وی در درس ریاضی به مرحله اجرا در بیاورم....
2ـ روش تدريس رياضي، محمد بهروش ـ علياكبر جعفري ـ علياضغر دانشفر.
3ـ مجلات رشد رياضي نشر به وزارت آموزش و پرورش.
4ـ هاوسون وب ويلسون (1986) رياضيات مدرسه در دهه 1990 ترجمه ناهيد ملكي، نشر مركز.
5ـ مقاله نقدي بر روشهاي آموزش مقدمات رياضيات مدرسه مجله رشد آموزش رياضي.
6ـ گويا زهرا، تغيير محتواي برنامه درسي رياضيات مدرسه مجله رشد آموزش رياضي.
7ـ مجموعه مقالات دومين كنفرانس آموزش رياضي كشوري، كرمانشاه.
8ـ مجموعه مقالات پنجمين كنفرانس آموزش رياضي كشوري، مشهد.
9ـ رحماني، مهدي، اهداف آموزش رياضي چيست؟
10ـ تبريزي، غلارضا، ناتواني در يادگيري رياضي دانشآموزان ابتدايي.
11ـ قديري، هراتي، آزمايشگاه رياضي.
اقدام پژوهی معلم پایه چهارم ابتدایی چگونه توانستم مشکلات یادگیری دانش آموز دیرآموزم الهام را در پایه چهارم در درس ریاضی برطرف نمایم؟در قالب ورد و قابل ویرایش در 31صفحه بهترین نمونه در فضای مجازی در این قسمت خرید و دانلود کنید.